Hans van Hemert Productions BV

HvH Productions BV is een muziekproductiebedrijf gevestigd in het hart van Nederland, in Laren NH. De studio is een goed geïsoleerde ruimte op een unieke plek midden in het rustige, prachtige en vooral Gooise dorp. Het bedrijf drijft op de successen die haar oprichter Hans van Hemert in zijn glansrijke carrière (heeft) verwezenlijkt. Hieronder vallen meer dan 140 tophits waarvan diverse nummer 1 hits in binnen- en buitenland. Hans schreef voor Mouth & MacNeal, Luv, Andre Hazes en vele andere grote namen. Deze zijn terug te beluisteren op de muziekpagina en bekijk ook onze discografie.

Naast songwriting is Hans ook actief als mediacomponist. Zo schreef hij voor talloze commercials en tv programma’s zoals de AVRO, TROS, Prodent, Mascotte, Evergreen, Yogho! Yogho! en nog veel meer.

Hans van Hemert Productions BV wordt bijgestaan door een team van jong getalenteerde mensen, klaar om nieuwe markten te veroveren. Er werken daarom ook regelmatig stagelopers, wat zij kunnen leren binnen korte tijd is ongelofelijk! Alle facetten van de muziekbusiness komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan componeren, tekstschrijven, sound-engineering, publishing, arrangeren, mixen, editten, video editten, en ga zo maar door. Al de kennis die Hans van Hemert heeft opgedaan in meer dan veertig jaar muziek ervaring kan door de stageloper worden geleerd. Wacht niet langer en stuur je stage-sollicitatie naar info@hansvanhemert.nl

Volg ons ook op Facebook, Youtube en Twitter.

Hans van Hemert Productions BV Studio
Hans van Hemert Productions BV Studio

 

Wij leveren

  • Hits

    Hans componeerde voor Luv, Boudewijn de Groot, Willeke Alberti, André Hazes, Mouth & MacNeal, Kinderen voor Kinderen, Liesbeth List en vele andere grote artiesten.
  • Jingles

    Hans componeerde voor Een Avondje AVRO!, Wedden Dat, Ren Je Rot, De Zaterdagavond Show en vele andere TV programma's.
  • Commercials

    Hans componeerde voor Liga Evergeen, Yogho! Yogho!, V&D, Mascotte, Center Parcs, Prodent, Technics en vele andere commercials.